Concert pascal
MOPAN Suceava

În urma continuării cercetărilor în cauza din 04.09.2018, privind furtul unor butelii de aragaz de la două societăți comerciale din comunele Udești și Fântânele, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Ipotești au stabilit faptul că, autorii faptelor s-au deplasat cu autoturismul aflat în posesia unui tânăr de 23 de ani, din comuna Preuteşti.

Astfel, la 22.09.2018, în baza mandatului emis de instanță, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Ipotești, cu sprijinul polițiștilor Secției 12 Poliție Rurală Preuteşti şi a Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, au procedat la efectuarea unei percheziţii domiciliare la locuința tânărului de 23 de ani, din comuna Preutești, ocazie cu care, a fost identificată şi ridicată o butelie de aragaz, posibil obiect al infracţiunilor.

În cauză, s-a procedat la identificarea şi conducerea la sediul poliției a tânărului de 23 de ani și a unui minor de 16 ani, din aceeași localitate, care, în urma audierilor, au recunoscut faptele comise, precizând şi ceilalţi coautori, respectiv un bărbat de 30 de ani şi un minor de 17 ani, tot din comuna Preuteşti.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au identificat pe raza comunei trei persoane care au recunoscut faptul că, au cumpărat de la autori, butelii de aragaz cu sume cuprinse între 60 şi 100 lei, prejudiciul fiind estimat la circa 5.565 lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava