Concert pascal
MOPAN Suceava

In cursul zilei de 3 iulie polițiștii au desfășurat activități in context Covid 19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse 2433 de persoane și 31 de societăți comerciale, fiind aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 1000 lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii Covid -19.

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, conducerea Ministerului Afacerilor Interne a convocat vineri, 3 iulie 2020, o ședință, în sistem videoconferință, cu prefecții și șefii de structuri centrale și teritoriale pentru a stabili măsurile care vor fi luate în următoarele două săptămâni.

În cadrul videoconferinței, ministrul afacerilor interne, Ion Marcel VELA a solicitat celor prezenți să acționeze cu profesionalism și rigurozitate, dar și cu atenție pentru a nu cădea în extreme fie de exces, fie de toleranță. Totodată s-a stabilit ca la nivelul fiecărui județ să fie organizată, sub autoritatea prefectului, o grupă de coordonare operativă, care să evalueze situația specifică și să intensifice activitățile de verificare și depistare a celor care nu respectă regulile de protecție sanitară. S-a dispus ca prima întâlnire a membrilor grupelor de coordonare operativă să aibă loc imediat după încheierea ședinței convocate de conducerea MAI.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava