Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis astăzi că echipele mixte formate din polițiști, polițiști locali, militari și jandarmi au efectuat, în în ultimele 24 de ore, verificarea a 3.893 de persoane aflate în autoizolare și/sau carantină privind respectarea regimului de autoizolare la domiciliu și/sau carantinare și 74 de societăți comerciale pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență.

La verificări au participat 382 polițiști, 129 polițiști locali, 37 de militari MApN și 150 de jandarmi, fiind aplicate, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare, privind circulația persoanelor, 157 de sancțiuni contravenționale în valoare cumulată de 294.000 lei.

Prefectul județului a mai spus că în ceea ce privește situația epidemiologică la nivelul județului Suceava, la data prezentului comunicat erau în autoizolare la domiciliu 2798 de persoane, iar în carantină instituționalizată 1284 de persoane. Numărul locurilor disponibile pentru carantină instituționalizată la data de 07.04.2020 este de 73 locuri.

Până la această dată au ieșit din autoizolare 7126 de persoane iar din carantină instituționalizată 244 de persoane.

„Reamintim cetățenilor să respecte prevederile ordonanțelor militare, dar și să înțeleagă că prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19 depinde de fiecare dintre noi, iar actele normative sunt reguli de drept obligatorii, nu doar opționale. Respectând normele de distanțare socială și igienă personală ne protejăm pe noi, îi protejăm pe ceilalți”, a spus Alexandru Moldovan. El a ținut să mulțumească tuturor firmelor, instituțiilor, asociațiilor și persoanelor  care au făcut donații către instituțiile implicate în lupta împotriva COVID – 19.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava