Concert pascal
MOPAN Suceava

Joi seara, 3 decembrie, încă un sezon din reality-show-ul „Ferma: orășeni versus săteni” a ajuns la final. Câștigătorul premiului cel mare de 50.000 de euro este actorul Augustin Viziru (40 de ani). El și-a încercat norocul la această emisiune și acum cinci ani, dar din păcate s-a ales cu mâna tăiată într-o finală live de neuitat. În anul în care a făcut de toate și a devenit tată, anul de pandemie, s-a întors în ferma de la Cocani, județul Dâmbovița, și a câștigat concursul de la Pro TV.

  • Click!: Felicitări pentru premiul câștigat! A doua oară a fost cu noroc. Te-ai gândit ce vei face cu cei 50.000 de euro?

Augustin Viziru: Mulțumesc! Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea.

  • Te-a surprins propunerea de a participa din nou la „Fermă”, după ce acum 5 ani ți-ai tăiat mâna acolo?

Când am primit propunerea de a participa, recunosc că mi-am dorit să revin. Ideea că am fost atât de aproape de trofeu și ceva m-a oprit din a-l câștiga, m-a enervat foarte tare. Chiar spuneam că eram decis să nu mai particip în alte reality show-uri, dar această propunere nu am putut să o refuz!

  • Cu cine te-ai sfătuit înainte de a accepta propunerea?

Decizia a fost luată de mine și de iubita mea, deoarece era un moment important în viața noastră, fiind chiar după nașterea Mariei. Ea m-a încurajat și mi-a spus că este șansa mea la revanșă și că mi-ar părea rău dacă voi rata această ocazie.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-viziru-primul-interviu-dupa-ce-castigat-ferma-totul-despre-premiu-viata-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava