MOPAN Suceava

Avanpremiera filmului-documentar „În inima naționalei – Din vestiar până în Germania” a avut loc joi seară, la București, în prezența a peste 1.000 de invitați surpriză, oficialităţi, artiști, sportivi și membri ai lotului național. Producția intră în avanpremieră în cinematografe începând din 13 mai, iar biletele pot fi deja achiziționate online.

Lungmetrajul lui Remus Achim, filmul-eveniment distribuit de Forum Film România, spune povestea revenirii României la Campionatul European, după opt ani de absență, oferind suporterilor și publicului general acces fără precedent în culisele călătoriei spre EURO 2024. Protagoniștii documentarului sunt chiar tricolorii din lotul național și selecționerul, aceștia împărtășind publicului povești unice și pline de emoție din parcursul lor profesional, dar și personal, precum și lecții valoroase asimilate în timpul calificării la CE de anul acesta.

Proiectul este unul unic în fotbalul românesc, iar la realizarea lui au contribuit 21 de specialiști care au selectat tot ce este mai important din cele peste 100 de ore de filmări, în opt țări diferite, precum și imagini din cele zece partide din campania de calificare pentru EURO 2024.

Mai multe detalii plus FOTO și VIDEO de la eveniment: https://t.ly/cMxRz.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava