Concert pascal
MOPAN Suceava

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a devenit una dintre cele mai cunoscute personalități în ultimele luni, în urma încoronării sale la tron. În urma sfârșitului domniei Regina Elisabeta a II-a, fiul său a preluat pe 21 iunie 2023 prerogativele monarhice, notează click.ro. Astfel, în ultimul timp tot mai multe informații ies la iveală despre monarhul britanic, printre care se estimează averea pe care o are.

Conform informațiilor oferite de panorama.ro., averea regretatei Regine Elisabeta este estimată undeva la 370 și 430 milioane de lire sterline în bunuri personale. Mai multe bijuterii, obiecte de artă, investiții imobiliare precum cele două castele Sandringham și Balmoral sunt incluse în sumă. În anul 2002, mama Regelui Charles a mai moștenit și suma de 70 de milioane de dolari, bijuterii, cai și colecții de timbre după moartea mamei sale.

O mare parte din averea Reginei Elisabeta i-a revenit monarhului britanic, respectiv bunurile personale ale acesteia. Deși nu se poate ști cu exactitate averea exactă a Regelui Charles, există mai multe estimări în acest sens.

Așadar, „The Sunday Times Rich List” a aproximat, în luna aprilie a acestui an, averea Regelui Charles undeva la 600 de milioane de lire sterline, adică aproximativ 750 de milioane de dolari – valoarea netă, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/averea-adevarata-a-regelui-charles-cati-bani-are-2277656.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava