Concert pascal
MOPAN Suceava

Patrimoniul judeţului Suceava este evaluat la suma de 1,343 de miliarde de lei. Aşa se arată într-un raport privind situaţia gestionării bunurilor aparţinând domeniului public şi privat al judeţului Suceava pentru anul 2017 care va fi prezentat în şedinţa deliberativului judeţean de vineri, 30 martie.

Averea cea mai mare o reprezintă construcţiile care sunt evaluate la 877,516 milioane de lei. Valoarea terenurilor atinge cifra de 148,7 milioane de lei iar instalaţiile tehnice, mijloacele de transport, animalele şi plantaţiile valorează 127 de milioane de lei. Activele fixe în curs de execuţie sunt evaluate la 96,7 milioane de lei iar obiectele de inventar sunt evaluate la 56,7 milioane de lei. Mobilierul, aparatura birotică, echipamentele de protecţie a valorilor umane şi materiale însumează 17,8 milioane de lei, materialele consumabile valorează 8,3 milioane de lei iar animalele şi păsările sunt evaluate la 543.000 de lei.

„În cursul anului 2017 gestionarea bunurilor aparţinând domeniului public şi privat al judeţului Suceava a fost realizată în mod corespunzător şi în conformitate cu normele legislative în vigoare, prin identificarea şi punerea în practică a soluţiilor optime de administrare şi păstrare a bunurilor, în limita fondurilor bugetare existente, de către administratorii bunurilor, respectiv Consiliul Judeţean, unităţile subordonate acestuia, precum şi alte entităţi juridice, instituţii publice sau autorităţi locale titulare a drepturilor de administrare asupra unor bunuri din domeniul judeţului”, se menţionează în raportul respectiv.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava