Concert pascal
MOPAN Suceava

După moartea Mădălinei Manole au apărut tensiuni între Petru Mircea, soţul artistei, şi părinţii ei. Relaţia lor s-a deteriorat, iar copilul are cel mai mult de suferit în urma neînţelegerilor celor două părţi, scrie click.ro.

Avocata Paula Iacob a cunoscut-o bine pe Mădălina Manole, ea fiind aproape de ea în procesul de divorţ cu Şerban Georgescu. Jurista a povestit pentru www.ziarulring.ro că solista avea o sensibilitate dusă uneori la extrem, fapt care a determinat-o să-şi ia viaţa. Avocata nu este de acord nici cu ceea ce se întâmplă în familia artistei după moartea acesteia. Paula Iacob consideră că Petru Mircea şi părinţii cântăreţei greşesc întreţinând un scandal din care ambele părţi au doar de pierdut.

„E inadmisibil ce face soţul, avocatul ar fi trebuit să-l înveţe că nu e normal, nu e drept, nu e legal, nu e nimic bun în această atitudine a sa. De ce să nu-i laşi pe bunici să-şi vadă nepotul?! Indiferent câtă ură e între ei, copilul acela trebuie să ştie că a avut o mamă şi că mama aceea are nişte părinţi.”, a declarat Paula Iacob, citată de „Ring”.

Potrivit Click!, avocata este convinsă că Mădălina a vrut să se sinucidă şi nu a fost otrăvită, aşa cum cred părinţii ei. Mădălina Manole s-a sinucis la 14 iulie 2010, ziua în care ar fi împlinit 43 de ani.

Citește articolul complet și vezi ce a mai spus Paula Iacob, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/avocata-paula-iacob-il-pune-la-zid-pe-sotul-madalinei-manole

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava