Concert pascal
MOPAN Suceava

Un fan al trupei Guns N’ Roses l-a dat în judecată pe Axl Rose, după ce cântăreţul i-a scos doi dinţi cu microfonul pe care l-a aruncat în public.

Darren Wright şi-a pierdut doi dinţi din faţă şi s-a lovit la gură, atunci când Axl a aruncat microfonul în public, în timpul concertului pe care trupa l-a susţinut sâmbătă seară în oraşul australian Perth. Acum, fanul supărat a acţionat în instanţă, dorind ca rocker-ul să-i plătească intervenţia stomatologică de care are nevoie, care va costa aproximativ 5,000 de dolari, informează contactmusic.com.

Fanul australian a declarat, potrivit sursei citate: „Cu toate acele lumini puternice şi cu exploziile de pe scenă, nu am putut vedea nimic. În clipa următoare, am fost lovit în gură. Am crezut că m-a pocnit cineva. Eram şocat şi a durat ceva până să realizez ce se întâmplă. Am simţit cum mi s-au sfărâmat dinţii în gură. Apoi, am simţit cum cineva s-a urcat pe picioarele mele şi a luat microfonul. Nu cred că a făcut-o intenţionat, dar microfonul a zburat spre mine. Acele microfoane fără fir nu sunt deloc uşoare. Mă mir că m-am ales doar cu atât. În orice caz, vreau ca cineva să-mi plătească banii de care am nevoie pentru a-mi repara dinţii.”

Organizatorul concertului, Andrew McManus, a lăsta un mesaj pe telefonul fanului, cerându-şi scuze pentru incident şi oferindu-i un microfon semnat de autorul hit-ului ‘Welcome to the Jungle’, dar Wright a refuzat oferta.
El a adăugat: „Sincer, nu cred că microfonul îmi va repara dinţii, sau va plăti dentistul. Sunt tatăl a patru copii, sunt singurul din familie care lucrează, ne este greu.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava