MOPAN Suceava

La doar o lună de la lansarea piesei „Fericirea”, Aylin Cadîr le propune fanilor români și turci versiunea în limba turcă a îndrăgitei romanțe.  Piesa se numește „Mutluluk” iar Aylin & The Lucky Charms o interpretează alături de Kubat, un cântăreț de origine turcă: https://www.youtube.com/watch?v=mbWfY8hOXUQ.

Ideea de a interpreta romanța „Fericirea” într-o altă limbă i-a aparținut chiar artistei Aylin Cadîr. „Mutluluk” păstrează sound-ul cu influențe orientale și linia melodică aparte, cu care Aylin & The Lucky Charms au impresionat publicul din România în urmă cu o lună. Totuși, un element surpriză îl constituie vocea artistului Kubat, care se completează perfect cu glasul gingaș al lui Aylin.

„Mi-am dorit să înregistrez o versiune în limba turcă a acestei romanțe încă de anul trecut, atunci când am cântat pentru prima oară „Fericirea are chipul tău” în această limbă în cadrul unei emisiuni difuzate la CNN Turcia. Piesa a fost extrem de apreciată iar asta m-a făcut să realizez că muzica românească reprezintă o adevărată comoară pentru alte culturi. Tocmai de aceea, atunci când colegul meu, Johnny Bica, ne-a prezentat acest aranjament instrumental aparte, n-am mai stat pe gânduri și am hotărât să înregistrăm piesa în ambele limbi. Suntem foarte mândri de ceea ce a ieșit și, totodată, bucuroși și recunoscători pentru faptul că talentatul Kubat a acceptat să se implice în acest proiect,” a declarat Aylin Cadîr.

„Mutluluk” se bucură și de un videoclip, o adaptare a clipului filmat pentru piesa „Fericirea”. Astfel, Aylin Cadîr a dorit să păstreze din farmecul Istanbulului prezent în aproape fiecare cadru al videoclipului. Mai multe informații despre Aylin Cadîr și proiectele trupei Aylin & The Lucky Charms puteți găsi pe pagina oficială de Facebook a artistei, www.facebook.com/AylinCadirOfficial sau pe contul său de YouTube,www.youtube.com/user/aylincadirofficial1.

Despre Aylin Cadîr

Aylin Cadîr este o cunoscută cântăreață și actriță din România, care s-a lansat pe piața muzicală în anul 2008. Artista este una dintre puținele cântărețe din țara noastră care abordează stilul muzical jazz, ea lansând primul său album de pop-jazz, intitulat „Cloud”, în anul 2013. Tot în 2013, Aylin a format și propria sa trupă de instrumentiști, The Lucky Charms. Un an mai târziu, în 2014, trupa a fost selectată printre finaliștii competiției internaționale Unsigned Only Music Competition cu piesa „Chemistry”, dintr-un total de peste 8000 de piese înscrise. Albumul „Cloud” a fost extrem de apreciat, atât de către publicul din România, cât și de către cei din afara granițelor, piesele artistei regăsindu-se în playlist-urile unor radiouri renumite din Germania și Turcia.

Mai multe informații despre Aylin Cadîr puteți găsi pe site-ul oficial al artistei,www.aylincadir.ro, sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/AylinCadirOfficial.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
PNL - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava