Concert pascal
MOPAN Suceava

Lili Sandu și Silviu Țolu sunt fascinați de băiețelul lor, Thomas Jay, așa că ziua în care micuțul a împlinit o lună a fost marcată cu urări emoționante. Celebra mămică a povestit și de ce a fost nevoită să stea 10 zile în maternitate, potrivit click.ro.

Zilele trecute, vedeta a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, și și-a liniștit admiratorii de pe rețelele sociale. „Eu cred că de câteva ori în viață ni se întâmpla ca Dumnezeu să ne trimită niște îngeri prin oamenii care apar, ca un răspuns, la rugăciunile noastre. Pentru mine, doamna doctor Cornelia Preda, șefa secției de neonatologie de la maternitatea Sanador, a fost acest semn divin atunci când la mai puțin de 24 de ore de la nașterea lui TJ și a dat seama că o formă mai invazivă de icter se instalase. Au urmat 8 zile de lampă (n.r. ultraviolete), perfuzii și durere în suflet pentru mine, ca mamă, dar la finalul lor, profesionalismul doamnei doctor ne făcuse Învingători. Ieri (n.r. 7 septembrie) cu mare drag ne-am revăzut la control și puiul meu este în perfectă stare de sănătate, iar bilirubina, în limite normale!”

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/baietelul-lui-lili-sandu-implinit-o-luna-vedeta-dezvaluit-ce-probleme-avut-thomas

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava