Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul Alexandru Băişanu a preluat, începând de astăzi, funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene Suceava a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE). Băişanu a ajuns la conducerea ALDE Suceava în urma unei hotărâri a conducerii centrale a acestei formaţiuni politice, la propunerea co-preşedintelui de la nivel naţional, Călin Popescu Tăriceanu.
După această decizie, Alexandru Băişanu va candida din partea ALDE pentru funcţia de primar al municipiului Suceava, deşi iniţiat candidatul anunţat a fost consilierul local Vasile Mocanu.
Alexandru Băişanu nu a vrut să facă nici o declaraţie cu privire la preluarea funcţiei de preşedinte al ALDE Suceava, precizând că va face acest lucru într-o conferinţă de presă pe care o va organiza la Suceava.
Schimbarea conducerii ALDE Suceava a fost confirmată astăzi de fostul preşedinte al organizaţiei judeţene, Constantin Galan. Acesta a spus că iniţial s-a propus ca Alexandru Băişanu să fie preşedinte la filiala municipală Suceava şi co-preşedinte al organizaţiei judeţene. Constantin Galan a sublniat că a refuzat aceastp formulă de conducere deoarece nu vrea să-i fie asociată imaginea politică de cea pe care o are Alexandru Băişanu.
Constantin Galan a anunţat că zilele acestea va lua o decizie cu privire la viitorul său politic. El a ţinut să precizeze că un număr foarte mare din actualii membri ai ALDE din judeţul Suceava nu şi l-au dorit pe Alexandru Băişanu în partid. „Eu mă dau deoparte pentru că mai am ce să fac, nu numai să mă cert cu Băişanu”, a spus Galan.
Alexandru Băişanu anunţa la mijlocul săptămânii trecute că a demisionat din PNL şi că va candida pentru Primăria Suceava. Băişanu declara atunci că în fapt nu demisionează din PNL, ci din PDL, considerând că această formaţiune politică a acaparat în totalitate fostul PNL.

Băişanu este noul preşedinte al ALDE Suceava, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava