• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Vicepreşedintele PNL a arătat că în timp ce preşedintele Klaus Iohannis a repus România pe harta politicii şi economiei mondiale în unui turneu politico-diplomatic de forţă guvernananţii « au fost lăsaţi singuri cu chibriturile, deşi cu toţii ştim că au încercat în nenumărate rânduri să dea foc la ţară ».

«În primul rând, prin vocea preşedintelui american Donald Trump, România a obţinut garanţii ferme de securitate pentru ţara noastră. Din partea cancelarului german Angela Merkel, domnul preşedinte Klaus Iohannis a obţinut angajamente ferme de intensificare a relaţiilor comerciale, deşi cunoaştem cu toţii că Germania este cel mai important partener comercial al României şi unul dintre stâlpii competitivităţii economiei noastre naţionale. Împreună cu tânărul preşedintele francez Emmanuel Macron, preşedintele Klaus Iohannis a reuşit revigorarea tuturor colaborărilor noastre tradiţionale: politice, economice, culturale. În tot acest context favorabil, în toată această situaţie extraordinar de bună, în care Klaus Iohannis a repus România pe harta politicii şi economiei mondiale, acasă, în România, Dragnea-Grindeanu-Tăriceanu-Ponta au fost lăsaţi singuri cu chibriturile, deşi cu toţii ştim că au încercat în nenumărate rânduri să dea foc la ţară », a menţionat Bălan.

El a concluzionat că după doar şase luni de guvernare « iresponsabilă » şi de acţiuni ale unei majorităţi parlamentare total dezinteresate de programul de guvernare, în dreptul „reuşitelor” celor de la PSD-ALDE nu se regăseşte decât « praful şi pulberea ». « Preţuri mai mari, o putere de cumpărare mai mică pentru angajaţi şi pensionari, nicio investiţie nouă, iar cele vechi abandonate, distrugerea imaginii externe a României, dezechilibre financiare pe linie şi zero fonduri europene. Este şi normal ca bilanţul să arate aşa atâta vreme cât cei din PSD şi din ALDE, au avut un cu totul alt program de guvernare, în care nu s-a regăsit niciun punct din promisiunile fluturate în campania electorală. Abia acum vedem cu toţii care este adevăratul lor program de guvernare: atacuri la instituţiile statului, prăduirea finanţelor statului, politizarea tuturor funcţiilor publice şi deprofesionalizarea lor, dar şi lupta de gherilă pentru putere. După această ultimă dovadă, a moţiunii împotriva propriului guvern incompetent, nu cred că mai există vreun român care să mai îndrăznească să creadă PSD, au simţit cu toţii pe pielea lor ce au păţit dacă au îndrăznit să creadă », a conchis deputatul PNL de Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava