Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, consideră că prin vizita pe care a făcut-o la sfârşitul săptămânii trecute în Suceava, premierul României şi liderul PSD Victor Ponta nu a făcut nimic pentru suceveni. Mai mult, Ioan Balan a spus că locuitorii judeţului Suceava vor rămâne după această vizită doar cu promisiuni pe care Victor Ponta nu le va duce la îndeplinire, aşa cum s-a întâmplat şi până acum. „Ca o concluzie, vizita prim ministrului Victor Ponta se rezumă la nimic rezolvat, doar venit, văzut, pupat”, a precizat Ioan Balan. El a subliniat

că lucrările de modernizare a drumului Suceava – Botoşani pot fi întrerupte, din păcate, din cauză că până şi constructorul a afirmat că nu a fost plătit pentru lucrările efectuate. Liderul PDL Suceava a afirmat că aceeaşi situaţie se întâmplă şi la Aeroportul Suceava, unde Consiliul Judeţean a fost obligat să facă un împrumut pentru a plăti lucrările de modernizare.

„În perioada guvernării judeţene PDL vizitele prim ministrului sau ale miniştrilor erau făcute pentru semnarea unui contract de finanţare a unui proiect sau pentru inaugurarea unor investiţii. În comparaţie, s-a văzut foarte clar că vizita premierului Victor Ponta în judeţul Suceava a avut un caracter strict electoral, pentru ca liderul PSD să facă noi promisiuni sucevenilor. Putem admite deci că vizita a fost strict electorală şi se înscrie în lungul şir de promisiuni electorale făcute de Victor Ponta şi care nu-şi găsesc niciodată finalitatea”, a declarat Ioan Balan.

Liderul PDL a ţinut să precizeze că premierul Victor Ponta nu a dorit să inspecteze şi şantierul şoselei de centură a Sucevei, tocmai pentru că aceasta este una dintre promisiunile făcute sucevenilor, şi neonorate. Ioan Balan a amintit că Victor Ponta a promis în urmă cu doi ani că această investiţie va fi finanţată şi finalizată.

Pe de altă parte, Balan a declarat că îl bucură faptul că ministrul sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a elogiat unul dintre proiectele bine făcute în perioada în care Consiliul Judeţean a fost condus de Gheorghe Flutur, şi anume modernizarea Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava.

Preşedintele PDL Suceava a mai spus că după doi ani de când PSD a preluat puterea atât la nivelul Guvernului, cât şi în judeţ, se poate vedea că judeţul Suceava este blocat, iar principalele proiecte de dezvoltare sunt îngheţate. În aceste condiţii, Ioan Balan a spus că în momentul de faţă sucevenii pot să înţeleagă mai bine sloganul lui Gheorghe Flutur din anul 2012, „Da, se vede diferenţa!”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava