Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreședintele Consiliului Județean, Niculai Barbă, consideră că este greu de înțeles atitudinea consilierilor județeni ai PSD de a nu vota vreun proiect pentru dezvoltarea județului Suceava, așa cum s-a întâmplat în ultima ședință a deliberativului județean. ”Nu ne așteptam că vor ajunge până acolo”, a spus Barbă care face un apel la rațiune ”pentru că este chiar de neînțeles atitudinea lor”.

”Așa s-a ajuns ca în ultima ședință de Consiliu Județean, fără voi au fost votate sumele aferente pentru patru proiecte de investiții la drumurile județene, finanțate prin Programul Național Anghel Saligny, respectiv drumul Dolhești – Manolea-Forăști – Oniceni, drumul Brodina – Brodina de Jos, drumul județean de la Rotopănești, din comuna Horodniceni și drumul Satu Nare – Grănicești.  Fără voi s-a aprobat bugetul pentru Aeroport și Parcul industrial Bucovina.  Fără voi s-au alocat sume pentru persoanele cu dizabilități.  Fără voi am aprobat acordul de parteneriat între CJ Suceava și CNAIR pentru deschiderea unui drum paralel cu frontiera care să preia traficul cu TIR-urile care vin din Ucraina.  Fără voi am aprobat ca locuitorii din Dumbrăveni să-și poată face cărțile de identitate la ei în comună.  Fără voi am completat Strategia de dezvoltare a județului pentru a se putea dezvolta proiecte în Forăști, Dorna Arini, Rădășeni, Câmpulung Moldovenesc, Șcheia și Vadu Moldovei.

Șansa la realizare a acestor proiecte de dezvoltare a județului este aceea că prin votul sucevenilor numărul de consilieri județeni liberali face ca administrația liberală a județului să poată promova proiecte în pofida atitudinii consilierilor PSD”, le-a transmis Barbă social democraților.

În opinia sa, este o atitudine greu de înțeles din partea consilierilor județeni PSD. ”Pentru că este greu de înțeles cum să nu fii de acord cu dezvoltarea județului Suceava. Ne-am dori să fie alături de noi într-un mod  constructiv, așa cum au și lăsat să se înțeleagă la un moment dat dar, din păcate, asistăm zilnic la atacuri din partea „aliaților”. Nu mai departe de luni, nici nu începuse ședința de CJ, când era trimis spre difuzare un atac josnic. Asta nu a împiedicat grupul de consilieri județeni PSD să vorbească despre colaborare, ca mai apoi să nu voteze proiectele județului. Greu de înțeles! Nu văd atitudinea lor nici măcar într-o cheie electorală. Sperăm că vor alege să nu continue astfel”, a mai spus Niculai Barbă.

Barbă: ”Continuăm dezvoltarea județului chiar dacă „aliații” din PSD au decis să nu voteze proiectele  în ședințele deliberativului” , 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava