Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 29 septembrie  în jurul orei 17:45, echipajul de poliție din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus, a identificat și oprit pentru control, pe strada Calea Bucovinei o autoutilitară care transporta material lemnos. Conducătorului auto i s-a solicitat să înmâneze documentele personale, ale autoutilitarei şi cele privitoare la materialul lemnos transportat, acesta prezentând documentele personale cât și cele ale autoutilitarei și precizând că nu deține aviz de însoțire pentru materialul lemnos transportat. Conducătorul autoutilitarei marca Ford, a fost identificat în persoana unui bărbat din Frătăuții Noi. S-a procedat la verificarea în aplicația SUMAL 2.0, iar în urma interogării, a rezultat faptul că pentru autoutilitară nu exista emis aviz de însoțire a materialului lemnos. Conducătorul autoutilitarei a fost condus la sediul FPL Putna, din cadrul Ocolului Silvic Putna, iar organele silvice au procedat la inventarierea materialului lemnos, ocazie cu care a rezultat cantitatea de 0,71 mc lemn molid.

În conformitate cu prevederile Legii nr.171/2010 modificată s-a dispus confiscarea cantității de 0,71 mc  lemn molid întreaga cantitate de lemn fiind predată în custodia Ocolului Silvic Putna.  Față de conducătorul auto s-a dispus măsura sancționării contravenționale, conform Legii nr. 171/2010 modificată.

Bărbat din Frătăuții Noi sancționat dur după ce a fost prins cu 0,71 mc de material lemnos fără acte, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava