Concert pascal
MOPAN Suceava

În data de 29.09.2023, ora 14.30, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică – Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc, în timpul exercitării atribuțiunilor de serviciu, au oprit pentru control autoutilitara care transporta lemn foc rășinoase, la volanul acesteia fiind identificat un bărbat din municipiul Câmpulung Moldovenesc. S-a procedat la interogarea bazei de date SUMAL 2.0, ocazie cu care s-a constatat că pentru materialul lemnos transportat nu a fost emis niciun aviz electronic, motiv pentru care s-a procedat la conducerea acestora la Centrul de legume și fructe din cadrul O.S.Pojorâta, situat în Sadova loc unde a fost inventariat și s-a constatat că transporta cantitatea de 1.65 mc lemn de foc răsinoase, specia Molid.

Având în vedere că materialul lemnos transportat nu deținea documente de proveniență, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii 171/2010, totodată dispunându-se și măsura complementară de confiscare a cantității de 1,65 mc lemn foc rășinoase în valoare de 254 lei.

Lemn de foc în valoare de 254 de lei confiscat de polițiști de la un bărbat din Câmpulung Moldovenesc, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava