Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost obținut date cu privire la faptul că de pe raza Ocolului Silvic Dorna Candrenilor, s-a sustras material lemnos.   Cu ocazia cercetărilor efectuate până în prezent, s-a stabilit faptul că în ziua de 29.09.2023, persoane necunoscute au tăiat și sustras un număr de patru piese, având lungimi diferite, din arbori nemarcați.  În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate a fost identificat autorul faptei în persoana unui bărbat din comuna Dorna Candrenilor, sat Poiana Negri. Materialul lemnos sustras a fost identificat, inventariat, confiscat și predat în custodie lucrătorilor silvici din cadrul Ocolului Silvic Dorna Candrenilor, rezultând cantitatea de 3,087 mc lemn rotund rășinoase specia molid cu o valoare de 506 lei.

Totodată s-a procedat la indisponibilizarea tractorului proprietatea făptuitorului folosit la comitere faptelor, valoarea acestuia fiind de cca. 10.000 Euro. În cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare penală cu privire la  săvârșirea infracţiunilor de „Tăiere fără drept de arbori și furt de arbori, fapte prev. de art.107 alin.11, lit. b și art. 109 alin.11, lit b din Legea 46/2008, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii Postului de Poliție Dorna Candrenilor.

Tractor de 10.000 de euro folosit de un bărbat din Dorna Candrenilor la furat lemn din pădure, confiscat de polițiști, 9.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava