MOPAN Suceava

Luni, în jurul orei 13:30, polițiștii rădăuțeni au fost sesizați de către personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți cu privire la faptul că la această unitate medicală a fost adus un pacient rănit dintr-un accident rutier.

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că la un moment dat un bărbat din comuna Sucevița, în timp ce se afla pe raza satului Voievodeasa, pe un drum comunal neclasificat, a încercat să ajute la împingerea unei autoutilitare, drumul fiind în pantă. La un moment dat șoferul a pierdut controlul volanului și a derapat, bărbatul care ajuta fiind prins între partea din stânga față a autoutilitarei și partea din față dreapta a unui autoturism parcat.

Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul  fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. și ped. de art. 196 alin. 1 din Codul Penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
PNL - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava