MOPAN Suceava

Un minor care se afla la volanul unei autoutilitare a încercat să fugă de polițiștii care au vrut să-l oprească. Potrivit unui comunicat de presă, o patrulă de poliție care acționa vineri seara pe raza comunei Vicovu de a observat pe un drum comunal o autoutilitară, șoferul efectuând un viraj brusc spre dreapta la vederea autospecialei polițiștilor. Din acest motiv, echipajul de poliție a început urmărirea și oprirea autoutilitarei după aproximativ 10 metri.

Șoferul autoutilitarei a fost identificat de polițiști ca fiind un minor de 15 ani, din comuna Vicovu de Jos, care a declarat faptul că a luat autoutilitara din curtea locuinței, fără știrea tatălui său.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt în scop de folosință” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” , ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava