MOPAN Suceava

Un bărbat de 46 de ani, din Moara, a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul Poliției Suceava, din cauză că a încălcat ordinul de protecție stabilit de instanță pe 25 mai, pentru fosta sa soție, în vîrstă de 43 de ani, din aceeași comună.

Pe 12 octombrie, bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice și a pătruns fără drept în locuința familiei fostei sale soții, unde s-a manifestat violent.

În noaptea de 12 spre 13 octombrie, individul a fost internat la Secția de Psihiatrie din Burdujeni. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de la Moara, ieri, procurorul de caz a dispus confirmarea urmăririi penale față de bărbat, pentru nerespectarea unei hotărîri judecătorești. Tot ieri, respectivul a fost externat de la Psihiatrie și introdus în arestul IJP.

În perioada octombrie-decembrie, polițiștii suceveni derulează campania „Tăcerea te face complice- Oprește violența!”. Campania urmărește responsabilizarea tuturor în a denunța faptele de violență, astfel încît să poată fi prevenite din timp potențiale drame și tragedii. De asemenea, campania își propune mediatizarea intensă a informațiilor privind modul de solicitare și obținere a ordinului de restricție. În primul semestru din 2016, în județ au fost solicitate 17 ordine de protecție, cu 6 în plus față de întreg anul precedent.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava