• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele Traian Băsescu deschide lista candidaților PMP pentru alegerile europarlamentare, a anunțat liderul județean al PMP, Marian Andronache. ”Colegiul Național al PMP a votat lista celor 43 de candidați pentru Parlamentul European. Toți cei care se află pe această listă sunt exclusiv membri ai PMP și ocupă funcții la nivel de partid”, a spus Andronache. Locul doi pe listă este ocupat de președintele PMP, deputatul Eugen Tomac. El este urmat de Constantin Ioana, secretar general adjunct al PMP, Marius Pașcan- președinte executiv al PMP, Simona Vlădica-președinte PMP Călărași, Robert Turcescu-deputat, Teodora Desagă-consilier local oraș Bragadiru, Petru Movilă- deputat, vicepreședinte PMP, Cătălina Bozianu-deputat, președinte al organizației de femei a PMP și Cătălin Bulf-om de afaceri, consilier județean, președinte PMP Argeș, vicepreședinte la nivel național.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava