Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul Partidului Mişcarea Populară Traian Băsescu, fost preşedinte al României, le-a transmis candidaţilor PMP Suceava la alegerile locale din data de 5 iunie a.c. să aibă încredere că pot câştiga aceste alegeri.

Traian Băsescu a fost prezent sâmbătă la Suceava la lansarea candidaţilor PMP pentru funcţiile de primar, Consiliu Judeţean şi Consilii Locale, alături de prim-vicepreşedintele partidului, Cristian Diaconescu.

Evenimentul a avut loc în sala mare a Casei de Cultură în prezenţa a circa 1.300 de membri şi susţinători ai acestei formaţiuni politice. Alături de liderii naţionali au fost prezenţi şi liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, primarul comunei Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, care este şi propunerea acestui partid pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, precum şi candidatul pentru Primăria Suceava, Marian Andronache.

După discursurile candidaţilor, Traian Băsescu a spus că i-a plăcut faptul că aceştia cred că pot câştiga aceste alegeri, adăugând că pentru PSD şi PNL a venit timpul să iasă de pe principala scenă politică. „Ştim aroganţa PSD şi PNL. Vă asigur că cele două partide nu sunt mari. Sunt mici, corupte şi depăşite de vreme. Le-a venit timpul să iasă de pe principala scenă politică a ţării. Iar tendinţa lor este să devină partide reziduale. Nu le contest succesele, au atins obiective precum aderarea la NATO şi la UE, dar dincolo de aceste două obiective, PSD şi PNL sunt partide compromise, care nu mai prezintă garanţie pentru viitor. Şi cred că vor deveni partide mici, de subsol”, a spus liderul PMP.

Traian Băsescu le-a spus candidaţilor PMP Suceava să aibă încredere în ei, să fie convinşi şi să creadă că vor ieşi pe primul loc la aceste alegeri locale, aşa cum a crezut şi el în victorie atunci când în anul 2004 a câştigat Primăria Bucureştiului, deşi PD avea la început doar 4% în sondaje. Băsescu a precizat că România are nevoie în momentul de faţă de un partid nou, care „să nu aibă atârnate de picioare toate umbrele negre ale tranziţiei”, iar acest partid este PMP.

Traian Băsescu a mai adăugat că PMP are atât cel mai bun candidat pentru Primăria Suceava, cel mai bun candidat pentru şefia Consiliului Judeţean, şi pentru primăriile din judeţ. Preşedintele PMP a spus că întâlnirea de la Suceava a fost una de suflet, cu oameni care l-au susţinut întotdeauna şi care cred în valorile umane şi ale democraţiei.

El a arătat că PMP va intra pentru prima dată într-o competiţie precum alegerile locale, iar candidaţii acestui partid vin în faţa oamenilor cu oferte reale pentru comunităţile locale. Traian Băsescu mai crede că PMP va avea succes în alegeri şi pentru că vine în faţa alegătorilor cu foarte mulţi oameni care nu au mai făcut politică, dar şi cu oameni cu experienţă.

Ioan Bogdan Codreanu: „Noi nu vom sta în tranşee cu raniţa în spate, ci vom fi alături de bucovineni pentru  le transforma visele în realitate”

Candidat din partea PMP pentru un nou mandat de primar al comunei Pojorâta, dar şi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Ioan Bogdan Codreanu a subliniat faptul că la aceste alegeri, Bucovina se pregăteşte de o schimbare, „care începe aici, acum cu noi”. Ioan Bogdan Codreanu a arătat că PMP va câştiga alegerile locale în judeţul Suceava, în primul rând pentru că „noi ne bazăm pe omenie şi onestitate”.

„Nici un candidat PMP nu va face promisiuni care nu vor fi puse în fapte şi care nu vor aduce bunăstare pentru populaţie. Nu am să ies în faţa bucovinenilor cu promisiuni electorale, dar voi demonstra că judeţul Suceava merită un loc fruntaş. Bucovina merită altceva, nu politicieni care zâmbesc frumos, dar nu dau prioritate faptelor. De aceea bucovinenii vor alege PMP la aceste alegeri”, a spus Codreanu. El i-a asigurat pe toţi că echipa PMP Suceava nu va rămâne pe peron cu biletele în mână, „ci vom fi în trenul care va dezvolta Bucovina”, dar şi că „noi nu vom sta în tranşee cu raniţa în spate, ci vom fi alături de bucovineni pentru  le transforma visele în realitate”.

La rândul său, liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici a precizat că acest partid va câştiga alegerile, atât primăria Suceava cât şi preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava