MOPAN Suceava

Sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 6:20, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată de un bărbat de 30 de ani, R. Cristian, despre faptul că în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri de pe bulevardul George Enescu a fost agresat de către doi necunoscuţi, iar în timpul altercaţiei i-a dispărut şi un telefon mobil. Din cercetările efectuate s-a stabilit că bărbatul juca la unul dintre aparatele sălii, iar la un moment dat a fost acostat de către un individ ce se afla în local, care i-a cerut o ţigară. Victima a ripostat verbal, solicitându-i sa fie lăsat în pace, dar deoarece persoana necunoscută îi solicita în continuare o ţigară, R. Cristian s-a ridicat de la aparatul de joc şi l-a lovit cu pumnul.

Necunoscutul, împreună cu un prieten al său, au început să-l lovească şi ei pe R. Cristian, timp în care a intervenit bodyguardul localului care i-a scos afară. În faţa localului, a continuat agresiunea. Ulterior, R. Cristian a reuşit să plece din zonă, constatând că din buzunarul pantalonilor îi lipseşte telefonul mobil.

Ulterior la secţia urgenţe s-au prezentat şi agresorii săi, respectiv P. Florin, de 23 de ani, şi L. Laurenţiu, 29 de ani, ambii din localitate, care au declarat că au fost victimele unei agresiuni. Cei doi au fost consultaţi de către medicul de gardă, care a stabilit că P. Florin prezintă o contuzie piramidă nazală, iar L. Laurenţiu, prezintă plagă buză inferioară, după care cei doi au părăsit spitalul.

Tânărul care a depus reclamaţia, R. Cristian, a fost audiat în calitate de persoană vătămată, recunoscând că el a lovit primul, şi a precizat că nu reţine cu exactitate împrejurările în care i-a dispărut telefonul. El a spus că este posibil ca acesta să fi căzut jos în timpul altercaţiei, urmând să se prezinte la serviciul de medicină legală în vederea obţinerii certificatului medico legal. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri şi alte violenţe, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava