MOPAN Suceava

Un tânăr de 18 ani, Mircea M, a ajuns la spital după ce a fost tăiat în zona gâtului în timp ce se afla într-un club din Suceava. Poliţiştii suceveni au fost sesizaţi duminică, în jurul orei 00:30, despre faptul că un tânăr care se afla într-un aflat într-un club a fost tăiat în zona gâtului şi a fost transportat cu salvarea la spital.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, unde a fost internat cu diagnosticul plagă prin înjunghiere în regiunea laterocervicală stânga cu secţionarea muşchiului, fiind operat în regim de urgenţă.  În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în seara precedentă în jurul orelor 23:40,  tânărul înjunghiat a venit cu trei prieteni într-un club din Suceava și s-au aşezat la o masă aflată într-un separeu al localului, iar la masa vecină se afla un grup de 3-4 tineri însoţiţi de patru fete.

La un moment dat, unul dintre prietenii lui Mircea M., un minor în vârstă de 16 ani, C.A., a făcut un gest interpretat ca fiind ostentativ de către tinerii de la masa alăturată. Unul dintre aceştia i-a aplicat lui C.A. o lovitură cu pumnul în zona feţei, după care l-a  lovit şi cu piciorul.

În acel moment a intervenit şi M. Mircea, care a încercat să aplaneze conflictul, însă a fost lovit cu un cuţit în zona gâtului.

Profitând de agitaţia creată în club, agresorul împreună cu cei care îl însoţeau au părăsit zona.

Din investigaţiile şi cercetările efectuate s-a stabilit că cel care l-a lovit pe C.A., iar apoi a înjunghiat victima este M. Aurel de 30 de ani, din Şcheia. Poliţiştii i-au audiat pe martorii oculari, care confirmă împrejurările comiterii faptei şi modul în care autorul a acţionat.

Victima urmează a fi examinată medico-legal, iar în funcţie de concluziile specialistului şi ale procurorului de caz, se va stabili încadrarea juridică a faptei.

Principalul suspect, M. Aurel de 30 de ani a fost identificat şi condus pentru audieri de către poliţiştii judiciarişti, în dimineaţa zilei de 23.09.2012.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava