• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Bilca și Gălănești, au intervenit cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Vicovu de Jos.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat interiorul unei bucătării de vară, compusă din două camere și hol, cu o suprafață de aproximativ 40 mp, existând pericolul de propagare la casa de locuit și la anexele gospodărești.

Din nefericire, după localizarea flăcărilor, pompierii au găsit în interiorul bucătăriei trupul neînsuflețit al proprietarului, în vârstă de 88 de ani.

Au ars bunuri casnice (obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică și altele) și elemente de tâmplărie. S-au degradat pereții și tavanul construcției.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului căzut din soba cu acumulare de căldură.

Misiunea militarilor s-a încheiat la ora 20:00. Au fost salvate locuința, adăpostul de animale și depozitul de furaje.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava