Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Suceava, pregătită de antrenorul Tudor Orășanu, va evolua azi din nou în fața propriilor suporteri, de la ora 11.00, în sala ”Unirea”, în compania celor de la CSM Râmnicu Sărat. În acest sezon, voleibaliștii suceveni au reușit doar o victorie, la Bacău și au scos un set în cele trei meciuri cu candidatele la promovare, CSU Știința București, CSM Gloria Buzău și CS Rapid București. Față de sezonul trecut, CSM Suceava a abordat aceste patru partide cu un lot foarte tânăr în care se regăsesc juniori și cadeți pregătiți tot de Tudor Orășanu la Liceul cu Program Suceava, ce au fost în teren în majoritatea timpului, echipa având în acest moment doar trei seniori. În partida de azi echipa suceveană are șansa celei de-a doua victorii din acest campionat și asta deoarece va lupta împotriva unei echipe mai accesibile decât cele din fruntea clasamentului.

„Întâlnim o echipă cu care ne vom bate de la egal de egal, una despre care nu știm prea multe, dar nu cred că și-a schimbat lotul față de sezonul trecut. Ne dorim foarte mult să obținem a doua victorie din campionat și să vedem ce puncte vom mai scoate în retur, pentru a ocupa locul patru la finalul returului, poziție ce ne-ar ajuta în turneul play-off, deoarece vom avea avantajul terenului propriu. Sper să facem un meci bun și să câștigăm, dar nu se știe niciodată, având în vedere inconstanța jucătorilor foarte tineri. Acest proiect este realizat cu sprijinul Municipiului Suceava și al Consiliului Local Suceava”, a explicat antrenorul sucevean Tudor Orășanu.

CSM Suceava va avea la acest meci tot lotul la dispoziție, mai exact: Marius Gontariu, Alexandru Rață, Vlad Buhu, Ștefan Verciuc, Eduard Cazacu, Tudor Ștreangă, Marius Bortă, Alexandru Roman, Lucian Huțuleac și Andrei Sasu.

Clasamentul seriei est

1. Știința București    4    4    0    0    0          12
2. CSM Gloria Buzău    4    3    0    0    1    9
3. Rapid București    4    3    0    0    1     9
4. Știința Bacău    4    0    1    1    2    3
5. CSM Suceava    4    0    1     0    3    2
6. CSM Râmnicu Sărat    4    0    0    1    3    1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava