MOPAN Suceava

Un nou documentar despre viaţa sălbatică, Misiune periculoasă de la un pol la altul, va fi difuzat în exclusivitate pe BBC Earth duminică, 18 octombrie, de la ora 17:15. Această producţie îi prezintă pe Steve Backshall şi echipa sa de încredere pornind într-o călătorie de proporții ce îi poartă de la Polul Nord la Polul Sud în căutarea celor mai periculoase animale de pe Pământ.

Începând de la capătul lumii, Steve descoperă natura în una din cele mai neprimitoare zone de pe Pământ. Acesta explorează Polul Nord în căutarea urșilor polari, a morsei, a vulpilor arctice și a focilor.  Naturalistul pornește de acolo într-o călătorie de 20.000 de kilometri, traversând America de Nord, America Centrală și America de Sud.

Vizitând țări noi și având parte de aventuri inedite, Steve descoperă animale precum peștele Epinephelus itajara din Cuba, mare amator de homari, temutul rechin oceanic cu vârf alb și singura omidă carnivoră din lume. Camerele multiple surprind fiecare aspect al acțiunii, în timp ce tehnologia revoluționară time slice dezvăluie lumea rechinilor și a păsărilor de pradă așa cum nu au mai fost văzute până acum.

În plus, finalul călătoriei este marcat de o surpriză. Pentru prima dată, nu doar animalele sunt periculoase, ci și planeta. Steve descoperă unele dintre cele mai periculoase locuri şi forţe ale Pământului: peșteri subacvatice, lava topită, super-vulcani activi și ghețari imenși.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava