Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Garner a vorbit într-un interviu pentru Vanity Fair, luna trecută, despre despărțirea de Ben Affleck. Acum, a venit rândul actorului să vorbească despre fosta sa parteneră de viață, pentru prima dată de la depsărțire.

El a declarat , potrivit contactmusic.com: „Jen este minunată. Este o persoană grozavă. Am rămas în relații foarte bune. Am văzut-o în această dimineață, așa că asta este realitatea în care trăiesc.” Întrebat ce părere are despre interviul acordat de Jennifer revistei Vanity Fair, el a spus: „A simțit că vrea să discute despre asta, să treacă peste și să poată spune: ‘Uite, am vorbit deja despre acest lucru, nu vreau să o mai fac o dată’.”

Affleck a mai spus că preferă să nu discute public despre familia sa, de dragul celor trei copii ai lui, și pentru că „totul ajunge să fie înregistrat undeva în marele și cuprinzătorul Internet”. În interviul acordat Vanity Fair, Garner l-a descris pe fostul ei partener de viață ca fiind un tip complicat. Însă, în ciuda despărțirii, Jennifer a mărturisit că, dacă ar fi să dea timpul înapoi, ar lua tot decizia de a se căsători cu Ben. „Nu m-am căsătorit cu marele star de cinema. M-am căsătorit cu el. Dacă ar trebui să aleg din nou, aș lua aceeași decizie. El este dragostea vieții mele. Ce aș putea să fac în privința asta? Este cel mai tare om, oriunde am merge; cel mai carismatic, cel mai generos. Doar că este un tip foarte complicat.”, a mai spus vedeta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava