Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul britanic Benedict Cumberbatch plănuiește să-și extindă familia, potrivit contactmusic.com. Starul este foarte încântat de viața sa de când a devenit tătic. Soția sa, Sophie Hunter, a adus pe lume primul lor copil, un băiețel – Christopher Carlton, în iunie, anul acesta.

Benedict, care s-a căsătorit cu Sophie în luna februarie a acestui an, a declarat, potrivit sursei citate: „Am devenit tată și soț. Cred că îmi doresc o echipă de băieți Cumberbatch…”,  a spus el în cadrul emisiunii britanice ‚The Graham Norton Show’. „Acum, mereu mă grăbesc să ajung înapoi acasă. Înseamnă totul pentru mine. Am un mic omuleț care are nevoie de tatăl său și o mamă care are nevoie de ajutor din când în când. Asta înseamnă să fii părinte, nu este o scuză pentru a fugi de ceea ce fac, este ceea ce trebuie să fac.”, a adăugat starul.

Anul acesta a fost unul plin de schimbări importante pentru Benedict – nu numai că a devenit tată pentru prima oară și s-a căsătorit cu iubita lui, dar a primit și un titlu pretigios din partea Reginei Elizabeth a II-a  – Comandor al Ordinului Imperiului Britanic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava