Concert pascal
MOPAN Suceava

Biblioteca Bucovinei I.G. Sbiera din Suceava îl omagiază vineri, 13 octombrie pe marele artist plastic și profesor sucevean, Dimitrie Loghin. Vicepreședintele Consiliului Județean, Niculai Barbă, invită iubitorii de artă să viziteze expoziția permanentă Dimitrie Loghin de la Biblioteca Bucovinei I.G. Sbiera în sala de la parter, sala de lectură. ”Mâine 13 octombrie omagiem un mare artist plastic, un pictor, un profesor sucevean, Dimitrie Loghin. Vă invităm să vizitați expoziția permanentă de la Biblioteca Bucovinei I.G. Sbiera din Suceava în sala de la parter, sala de lectură, pentru a vă împrospăta imaginea, pentru a vedea lucrările acestui mare pictor sucevean. Biblioteca Județeană este o instituție seculară. Pe 12 decembrie se pregătește să-și aniverseze centenarul. Biblioteca Județeană este o instituție care s-a implicat foarte mult și activ în Anul Ciprian Porumbescu. Pentru mâine vă invităm să fiți la bibliotecă pentru a aduce un omagiu celui care a fost Dimitrie Loghin”, a declarat Barbă.

”Ne bucurăm că fiica marelui artist, doamna profesor Viorelia-Victoria Braicu s-a gândit la Biblioteca Bucovinei atunci când a donat către o serie de instituții sucevene, pentru că a donat și către Muzeul Bucovinei. Doar către instituția noastră a donat 36 de lucrări, pictură în ulei, grafică, aparținând marelui artist. Toate au fost panotate  aici la sala de lectură și pot fi vizitate permanent, de luni până vineri între orele 8:00 – 19:00”,a  spus și directorul Bibliotecii Bucovinei ”I.G.Sbiera”, Gabriel Cărăbuș.

Biblioteca Bucovinei I.G. Sbiera din Suceava îl omagiază vineri pe marele artist plastic Dimitrie Loghin. Barbă: ”Vă invităm să vizitați expoziția permanentă de la Biblioteca Bucovinei”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava