Având în vedere evoluția situației epidemiologice determinate de creșterea numărului cazurilor de îmbolnăvire prin infecții respiratorii acute și gripă, precum și atenționările Ministerului Sănătății și ale Ministerului Afacerilor Externe referitoare la riscul infectării cu diverse virusuri, inclusiv noul Coronavirus (COVID-19), respectiv ca măsură de prevenire a răspândirii acestuia, începând de miercuri, 11 martie 2020, ora 12.00, Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” suspendă temporar toate activitățile cu publicul, inclusiv împrumutul la domiciliu de carte și alte tipuri de documente de bibliotecă (sau restituirea documentelor împrumutate anterior) și consultarea la sala de lectură.

„În cazul în care cititorii au cărți sau alte tipuri de documente de bibliotecă deja împrumutate de la secțiile și filialele bibliotecii, aceștia le vor restitui începând cu data de 31 martie 2020.

În raport de evoluția măsurilor luate de autorități, vom reveni asupra deciziilor prezentate. Cu speranța că situația va reveni cât mai curând la normal, mulțumim utilizatorilor Bibliotecii noastre pentru înțelegere!”, se specifică în comunicat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava