MOPAN Suceava

Formaţia de handbal masculin a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la turneul cu numărul 2 al Seriei A. La fel ca şi la primul turneu, sucevenii au realizat un bilanţ de trei victorii şi o înfrângere. Dacă în turneul precedent ei au cedat în faţa celor de la LPS Piatra Neamţ, de data aceasta ei au pierdut în faţa echipei LPS Roman.

Rezultate înregistrate în al doilea turneu al Campionatului Național de handbal masculin pentru juniori II:
LPS Suceava – LPS Piatra Neamț 26-19 (12-8)
LPS Suceava – LPS Roman 22-24 (6-12)
LPS Suceava – LPS Botoșani 27-15 (17-7)
LPS Suceava – LPS Iași 29-18 (16-8)

„Am avut un parcurs identic şi în al doilea turneu cu  trei victorii și o înfrângere. După victoria asupra echipei LPS Piatra Neamț, echipa la care pierdeam în primul turneu, a urmat o relaxare prematură care a condus la un joc slab, cu foarte multe ratări, fapt consemnat pe tabela de marcaj la pauza (6-12),  în partida  cu LPS Roman. Chiar dacă repriza a doua a fost mult mai bună, diferenţa mare din prima repriză nu a mai putut fi recuperată, LPS Suceava pierzând jocul în confruntarea cu LPS Roman, o echipă într-un progres vizibil, fapt demonstrat și  prin faptul că nu a pierdut niciun joc în acest al doilea turneu.
După acest eşec, au urmat două victorii confortabile, nu neapărat cu două formații mai slabe, ci mai degrabă cu două formații cu o bună selecție, bine acoperiți pe posturi, dar care suferă în privința experienței competiționale, a relațiilor de joc și a finalizărilor.
Urmează o nouă etapă  de pregătire în care vom încerca să eliminăm aspectele negative din jocul nostru, pentru a ne comporta cât mai bine în următorul turneu ce va avea loc la Suceava la finele lunii noiembrie. Să speram că cei doi sporivi convocați la lotul național de cadeți, Duman Eduard și Antoneac Cătălin, vor veni cu un plus de experiență și pregătire care să ajute echipa în următoarele confruntări”, a declarat antrenorul echipei de handbal masculin juniori II a LPS Suceava, profesorul Petru Brânduşe.

Clasament seria A după două turnee
1. LPS Suceava    8    6    0    2    210-165    18
2. LPS Roman    8    6    0    2    214-175    18
3. LPS Piatra Neamţ    8    6    0    2    189-159    18
4. LPS Iaşi    8    2    0    6    148-190    6
5. LPS Botoşani    0    0    8    156-238    0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava