Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii precedente, echipa de handbal masculin CSU Suceava a participat la un turneu de pregătire la Sighișoara. La competiție au fost prezente naționala de juniori a României, selecționata universitară a Mexicului și cea similară a țării noastre din care a făcut parte și jucătorul sucevean Sandu Mihai.
Elevii antrenorului Răzvan Bernicu au obținut două victorii, 33-25 cu echipa de juniori a României, 38-24 cu cea universitară a Mexicului, pentru ca în ultima partidă să cedeze în fața slecționatei universitare a României cu 23-27.
În acest ultim meci, CSU Suceava nu a rezistat ritmului impus de o grupare alcătuită din jucători tineri, dar destul de experimentați și care evoluează la echipe din Liga Națională de handbal masculin. Pentru formația CSU Suceava au punctat în acest ultim meci jucat la Sighișoara: Popovici (4 goluri), Petrea (3), Târzioru (3), Davidovic (3), Gavrilovic (3), Beleaev (3), Eros (2), Trifkovic (1) și Costea (1).
”A fost un turneu bun de pregătire în care am întâlnit pe parcurs echipe din ce în ce mai puternice. La noi, încet-încet relațiile de joc au început să se lege, iar jocul ofensivei și cel al defensivei a ajuns la un alt nivel. Mai avem mult de lucru în special în faza de atac în care trebuie să găsim soluții și pe jocul pozițional și pe contraatac.
Avem câteva zile la dispoziție pentru a pune lucrurile la punct și a da o replică bună echipelor care vor veni la Memorialul ”Mihai Mironiuc”. În momentul în care vom avea ca adversare echipe de Ligă Națională ca Dinamo, HC Vaslui sau CSM Călărași vom vedea exact unde ne aflăm și ce mai avem de făcut” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin CSU Suceava, Răzvan Bernicu.
Ediția 2014 a Memorialului ”Mihai Mironiuc” este programată în perioada 7-9 august în sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava și va reuni la start formațiile Dinamo București, HC Vaslui și CSM Călărași. Iubitorii handbalului sucevean vor avea ocazia să revadă foști jucători ai grupării sucevene, la fiecare dintre cele trei grupări oaspete evoluând sportive care au reprezentat culorile echipei bucovinene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava