Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri, 12 mai 2017 BioENERGY Suceava și-a deschis porțile pentru elevii Scolii de Arte ”Ciprian Porumbescu”. Astfel, într-un cadru simplu, neoficial, centrala electrica care asigură apa caldă si încălzirea municipiului Suceava,  a devenit pentru o oră, gazdă pentru elevii cls a II-a, care au primit entuziasmați provocarea de a participa la concursul de pictura intitulat : Energia Verde. Desemnarea câștigătorilor și premierea se va concretiza în data de 23 mai 2017 în incinta Scolii de Arte ”Ciprian Porumbescu”.


Programul a început cu o scurtă descriere a activității centralei prezentată de directorul general Vasile Ilie , urmată de vizitarea depozitului de biomasă, exemplificarea sortimentelor folosite ca și combustibil (rumeguș, coajă, crengi, capete, rădăcini și resturi din exploatarea/prelucrarea lemnului), prezentarea utilajelor, a instalațiilor precum și descrierea întregului proces tehnologic de producție.


Societatea Bioenergy Suceava a inițiat o campanie educațională de conștientizare a faptului că biomasa utilizată  în prezent, acum câțiva ani polua râurile de munte  , fiind un deșeu rezultat în urma tăierilor de pădure, deșeu care nu era strâns, poluând mediul, în zona în care au fost defrișări.  Acum, această biomasă este colectată, tocată, adusă în depozitele BioEnergy și utilizată în scopul producerii apei calde si încălzirii  municipiului Suceava.


”Astfel, Bioenergy Suceava contribuie la ecologizarea mediului înconjurător, jucând rolul de “sanitar al pădurilor”, precum și la menținerea unui aer curat prin reducerea poluării”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava