• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În aceste zile Sala Sporturilor din Brăila găzduieşte Cupa României la tineret la box. În chiar prima zi de întreceri, suceveanul Ionuţ Lazăr Nichita a luptat cu campionul naţional al categoriei 69 de kilograme.
La capătul unui meci extrem de echilibrat, pugilistul de la CSM Suceava a pierdut la limită, scor 10-9.
„Sunt mândru de modul în care a luptat sportivul nostru. Tot publicul prezent în Sala sporturilor din Brăila l-a susţinut pe Nichita care a fost foarte aproape de a provoca una din marile surprize ale turneului.
Modul în care s-a comportat pugilistul nostru la această competiţie de anvergură ne dă mari speranţe în perspectiva Campionatelor Naţionale” a declarat antrenorul secţiei de box a CSM Suceava, Alexandru Vornicu.

Box – Cupa României. Suceveanul Ionuţ Lazăr Nichita a părăsit cu fruntea sus competiţia, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
  • http://SiteWeb... Valy

    Cam toti pugilistii Suceveni din ultima perioada sunt cu nasul pe sus iar la competitii ies din ring cu botul spart si fireste cu capul pe sus,succes

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava