Concert pascal
MOPAN Suceava

Brad Pitt a reușit să cucerească audiența de la Premiile BAFTA 2020 chiar dacă nu a fost prezent pe scenă, să-și ridice distincția pentru ”Cel mai bun actor în rol secundar”. Pitt a rugat-o pe colega lui de distribuție, Margot Robbie, să-i citească discursul – plin de referințe la Brexit și Megxit – în fața prințului William și lui Kate Middleton, notează click.ro.

”Bună, Marea Britanie, am auzit că ești din nou singură… Bine ai venit în club! Sper că procesul de divorț decurge bine”, a început Pitt prin vocea lui Robbie, apoi a continuat cu mulțumirile adresate de obicei în asemenea ocazii și a încheiat cu o referință la recentul ”divorț” al prințului Harry de familia regală. ”Brad mai spune că-și va numi premiul Harry, pentru că este foarte încântat să-l ducă în State cu el”, a spus Margot, grăbindu-se să adauge că sunt cuvintele lui Brad, nu ale ei. A fost momentul în care toate camerele de filmat s-au mutat pe Will și Kate, care au lăsat impresia că gustă gluma la fel de mult ca restul audienței, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/brad-pitt-glumit-pe-seama-printului-harry-la-premiile-bafta-cum-au-reactionat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava