Concert pascal
MOPAN Suceava

Situație incredibilă pentru fanii artistei Lara Fabian (50 de ani), care luni (3 februarie) așteptau cu nerăbdare concertul de Sala Palatului, din București. Solista a anunțat în ultimul moment că și-a anulat reprezentația. Nu este însă pentru dată când procedează așa, notează click.ro.

Iată cum și-a justificat lara Fabian decizia pe pagina ei de Facebook.

”Sunt în București, în hotelul meu, și sunt profund întristată pentru că trebuie să vă spun că spectacolul de la București este anulat din cauza unor circumstanțe foarte nefericite, total independente de voinţa mea sau de voinţa trupei și a echipei mele. Simt furie și resentimente, pentru că pentru a patra oară la rând, persoana care gestionează turneul internațional, și care ar trebui să mă plătească pentru realizarea show-urilor, întârzie cu plata. Nu pot accepta să rămân oarbă la un astfel de abuz și nici nu pot continua când, evident, trebuie să-mi plătesc tot personalul. Este o situație atât de oribilă”, scrie Lara Fabian, care nu este la prima decizie de acest gen, concertul anulat de la Craiova fiind de notorietate, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/lara-fabian-si-anulat-concertul-de-la-bucuresti-cu-doua-ore-inainte-de-urca-pe

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava