Concert pascal
MOPAN Suceava

Brian May a mărturisit că și-ar dori foarte mult un sequel ‘Bohemian Rhapsody’, dar că va fi foarte greu să găsească un scenariu suficient de bun, care să egaleze sau să depășească succesul primului film, notează contactmusic.com.

Chiar dacă, inițial, nu a fost primit prea bine de criticii de film, ‘Bohemian Rhapsody’, lansat în octombrie 2018, a devenit rapid un fenomen global la box office. Acum, legendarul muzician a spus că există planuri pentru un sequel al filmului. „Ne dorim asta. Da, am tot căutat idei. Va fi greu să egalăm succesul anterior, mai ales că niciunul dintre noi nu s-a gândit o clipă că pelicula va fi un asemenea hit. Am pus foarte mult suflet făcând-o și nimeni nu și-a imaginat că va fi ceva mai mare decât ‘Gone With The Wind’.”, a spus Brian May, potrivit sursei citate.

Brian a mai spus că va fi nevoie de „un scenariu grozav” pentru ca un sequel să fie făcut.

Într-o discuție pe care a avut-o cu fanii săi pe Instagram Live, muzicianul a adăugat: „Dar, da, ne gândim că se va întâmpla, dar va fi nevoie de un scenariu grozav. Ne va lua ceva vreme să punem la punct așa ceva.”

Rami Malek a câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor, pentru interpretarea lui Mercury, filmul obținând alte trei premii Oscar și două Bafta.

‘Bohemian Rhapsody’ a beneficiat de un buget de 40 de milioane de lire sterline, iar după intrarea la box office, vânzările de DVD-uri și veniturile din platformele de streaming, a ajuns la încasări de 1 miliard de dolari. De asemenea, lungmetrajul a declanșat o creștere uriașă a descărcărilor de muzică a trupei Queen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava