Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Brian May a mărturisit că, atunci când el și colegii săi din trupa Queen – regretații Freddie Mercury și John Deacon și toboșarul Roger Taylor, în vârstă de 71 de ani – au plecat de pe scena legendarului concert ‘Love Aid’, care a avut loc în 1985, pe Wembley Arena, Londra, nu au avut nicio idee că show-ul lor va avea un impact atât de mare.

Vorbind despre prestația lor pe scenă – acolo unde au interpretat mega-hir-uri precum ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Radio Ga Ga’, ‘We Will Rock You’ și ‘We Are The Campions’ – care a fost recreată în filmul biografic ‘Bohemian Rhapsody’, în 2018, chitaristul îndrăgitei trupe a spus pentru TalkRADIO, ptorivit contactmusic.com: „A fost foarte ciudat să retrăim asta odată cu filmul. Au recreat momentul foarte, foarte bine și, să fiu acolo, pe platourile de filmare, am avut piele de găină; am retrăit totul. Și, la acea vreme, noi habar nu aveam ce impact va avea show-ul nostru de-a lungul timpului. Am terminat de cântat și ne-am spus: ‘Ei bine, cred că a fost OK’. Dar nu realizam niciunul că impactul va rămâne pentru totdeauna… Încă mai e, nu-i așa?”

Vorbind despre „minunatul” ‘showman’ Freddie, legendarul rocker în vârstă de 73 de ani a adăugat: „Avea un minunat simț al orientării în spațiu, iar acest lucru este foarte important. Dacă lucrezi și interacționezi cu oamenii pe o scenă, trebuie să ai contact muzical, dar ai nevoie și de o anumită chimie – să conștientizezi unde ești și să știi unde să îți canalizezi energia. Freddie era minunat din punctul acesta de vedere, iar noi ne-am potrivit perfect de la început.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava