MOPAN Suceava

Piese nemaiauzite de public ale lui Freddie Mercury, vor fi curând lansate de Brian May și Roger Taylor, colegii regretatului frontman al trupei Queen, informează contactmusic.com. Printre track-uri se regăsește și un duet Mercury – Michael Jackson din 1983.

Chitaristul Brian May a spus pentru revista Mojo, potrivit sursei citate: ”Sunt mult mai multe piese decât ne-am închipuit, în arhiva Queen. Nu știu dacă este chiar un album, dar sunt ceva melodii… Am găsit și câteva melodii ale lui Freddie, câteva demo-uri.”

Freddie Mercury și Michael Jackson au colaborat în urmă cu 30 de ani, dar nu au lansat nicio piesă, pentru că nu avut destulă inspirație pentru a termina câteva melodii.

”Am crezut că nu mai există nimic la ce să putem lucra. Dar, de atunci, o mulțime de lucruri au ieșit la lumină, din mai multe surse, lucruri de care am uitat, printre care și colaborările dintre Frieddie și Michael Jackson.”, a adăugat Brian.

Toboșarul trupei, Roger Taylor, a spus că nimeni (din apropiații regelui muzicii pop) nu s-a putut decide ce să facă cu piesele, așa că el și Brian au hotărât să le termine și să le lanseze.
El a spus, potrivit aceleași surse: ”De ani de zile există (colaborările), dar familia lui Michael nu s-a putut decide ce să facă cu ele. Noi am sugerat să le terminăm și apoi să vedem ce va ieși. Sună destul de bine – una dintre piese este minunată.”

Trupa Queen, celebră pentru hit-uri precum ‘Bohemian Rhapsody’ sau ‘It’s a Kind of Magic’, a fost formată în 1970 de Freddie Mercury, Roger Taylor, Brian May și basistul John Deacon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava