Concert pascal
MOPAN Suceava

Piese nemaiauzite de public ale lui Freddie Mercury, vor fi curând lansate de Brian May și Roger Taylor, colegii regretatului frontman al trupei Queen, informează contactmusic.com. Printre track-uri se regăsește și un duet Mercury – Michael Jackson din 1983.

Chitaristul Brian May a spus pentru revista Mojo, potrivit sursei citate: ”Sunt mult mai multe piese decât ne-am închipuit, în arhiva Queen. Nu știu dacă este chiar un album, dar sunt ceva melodii… Am găsit și câteva melodii ale lui Freddie, câteva demo-uri.”

Freddie Mercury și Michael Jackson au colaborat în urmă cu 30 de ani, dar nu au lansat nicio piesă, pentru că nu avut destulă inspirație pentru a termina câteva melodii.

”Am crezut că nu mai există nimic la ce să putem lucra. Dar, de atunci, o mulțime de lucruri au ieșit la lumină, din mai multe surse, lucruri de care am uitat, printre care și colaborările dintre Frieddie și Michael Jackson.”, a adăugat Brian.

Toboșarul trupei, Roger Taylor, a spus că nimeni (din apropiații regelui muzicii pop) nu s-a putut decide ce să facă cu piesele, așa că el și Brian au hotărât să le termine și să le lanseze.
El a spus, potrivit aceleași surse: ”De ani de zile există (colaborările), dar familia lui Michael nu s-a putut decide ce să facă cu ele. Noi am sugerat să le terminăm și apoi să vedem ce va ieși. Sună destul de bine – una dintre piese este minunată.”

Trupa Queen, celebră pentru hit-uri precum ‘Bohemian Rhapsody’ sau ‘It’s a Kind of Magic’, a fost formată în 1970 de Freddie Mercury, Roger Taylor, Brian May și basistul John Deacon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava