Faimosul chitarist al trupei Queen, Brian May, lucrează alături de interpretul hit-ului ‘Gangnam Style’, Psy, la un remix al unei piese pe care a scris-o împreună cu Kerry Ellis, după ce a auzit că starul sud-coreean a fost foarte influențat de vechea sa trupă, informează contactmusic.com.
Brian a declarat pentru ziarul The Sun, potrivit sursei citate: ”S-a dovedit că este un mare fan al trupei Queen și spune că se află în industria muzicală datorită nouă, un lucru foarte plăcut de auzit.”

Legendarul rocker a adăugat că a fost foarte nerăbdător și emoționat să-l întâlnească pe rapper-ul coreean în vârstă de 35 de ani, din cauza succesului pe care l-a avut acesta cu piesa ‘Gangnam Style’ – vidoclipul piesei fiind cel mai urmărit clip din istoria YouTube.
Brian a adăugat: ”Am fost destul de emoționat să-l întâlnesc. Tipul are un videoclip urmărit 1.6 miliarde de ori pe YouTube. Dar, se pare că și el era emoționat să mă întâlnească. Așa că, în momentul în care ne-am cunoscut, câteva clipe am stat și ne-am uitat unul la altul. Apoi, am avut o conversație foarte plăcută. Am avut parte de un prânz foarte prietenos.”

Psy era un mare fan al trupei Queen în adolescență și a declarat că datorită lor, în cea mai mare parte, a intrat în industria muzicală.
El a spus, potrivit ContactMusic: ”Dacă nu era trupa Queen, probabil nu aș fi devenit un star pop. În adolescență urmăream show-urile pe care le susțineau și mi se părea minunat că au atât de mulți fani la picioarele lor. Brian este cel mai tare.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava