Concert pascal
MOPAN Suceava

S-au săturat de frigul din România și de restricțiile din pandemie. Brigitte și Florin Pastramă au luat hotărîrea să se mute pentru o perioadă de timp, cel puțin pe perioada sezonului rece de la noi, în Dubai, pe tărâmurile luxului, potrivit click.ro.

Soții Pastramă au anunțat că au demarat deja procedurile de cumpărare a unui apartament cu trei camere în Dubai. Cei doi au luat legătura cu un agent de vânzări din Dubai și au și primit deja prima ofertă. Locuința este una de lux, așa că ei vor trebui să achite un avans de 180.000 de euro. Pentru a putea acoperi costurile destul de piperate ale casei, Brigitte vrea sa vândă apartamentul pe care îl deține în București.

”Ne gândim la investiția noastră și ne dorim să achiziționăm o casă cu trei camere. Vreau casă în Dubai, pentru că vreau să-mi petrec jumătate din timp acolo, căci aici e criză, ăsta e visul meu. Dacă vând apartamentul de pe Nordului, vreau să investesc într-un spațiu din Dubai, e mai profitabil. Trebuie să dăm un avans de cam 180.000 de euro, cam mult, dar este dorința mea”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/brigitte-si-florin-pastrama-s-au-saturat-de-viata-din-romania-isi-cumpara

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava