Concert pascal
MOPAN Suceava

Dezvăluire șoc la Hollywood! Doi mari artiști ar fi putut deveni părinți! Este vorba despre Britney Spears care susține că Justin Timberlake a lăsat-o însărcinată. Din păcate, cântăreața a fost nevoită să facă avort. Se pare că Justin nu era pregătit să devină tată, potrivit click.ro.

Artista în vârstă de 41 de ani, a făcut aceste afirmații bombă despre fostul ei iubit, în vârstă de 42 de ani, în cartea de memorii „The Woman In Me”, care urmează să apară.

Justin a avut o relație cu Britney din 1999 până în 2002, după ce a cunoscut-o pe platoul de filmare al emisiunii TV The Mickey Mouse Club în 1992. Britney ar fi rămas însărcinată pe la sfârșitul anului 2000, când amândoi aveau 19 ani, au susținut persoane din interior pentru TMZ.

Cântăreața spune că și-ar fi dorit să păstreze copilul, doar că acest lucru nu a fost posibil, deși își dorea o familie cu Justin.

„A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie. L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am așteptat să avem o familie împreună într-o zi”, a scris Britney, potrivit People. „Doar că asta ar fi fost mult mai devreme decât am anticipat. Dar Justin cu siguranță nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiți să avem un copil în viața noastră, că eram mult prea tineri. Sunt sigură că oamenii mă vor urî pentru asta, dar am fost de acord să nu avem copilul. Nu știu dacă a fost o decizie corectă. Dacă ar fi fost lăsată doar la latitudinea mea, nu aș fi făcut-o niciodată. Și totuși, Justin era atât de sigur că nu vrea să fie tată.”, ar mai fi spus artista, potrivit sursei citate.

Vedeta a spus că avortul a fost „unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viața mea” în cartea de memorii – care va fi lansată pe 24 octombrie.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/britney-spears-si-justin-timberlake-la-un-pas-sa-2309087.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava