Concert pascal
MOPAN Suceava

Bruce Willis a împlinit 69 de ani, marți, pe 19 martie. Starul de la Hollywood, care suferă de demență, a fost aniversat în sânul familiei sale. Soția lui, Emma Heming, alături de care are două fetițe, Mabel (11 ani) și Evelyn (9 ani), i-a transmis un mesaj emoționant, prin intermediul rețelei sociale Instagram, potrivit click.ro: „La fel ca voi, îl adorăm pur și simplu. Ceea ce ați putea să nu știți, dar poate vă imaginați, este că în brațele lui e cel mai sigur loc din lume. La mulți ani, dragostea mea”.

Și fosta nevastă, Demi Moore (61 de ani) i-a transmis urări, conform sursei citate: „La mulți ani! Te iubim și suntem recunoscători că te avem”. Bruce, care deține o avere de 250 de milioane de dolari, mai are trei fete cu Demi, Rumer (35 de ani), Scout (32 de ani) și Tallulah (30 de ani). Anul trecut, fiica cea mare l-a făcut bunic. În imaginea împărtășită de familie de ziua lui, starul apare ținând-o în brațe pe nepoțica lui, Louetta.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/bruce-willis-a-implinit-69-de-ani-a-fost-2348802.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava