• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Bruce Willis susţine că poate să-i schimbe scutecul fetiţei sale de 10 luni, Mabel, în mai puţin de cinci secunde, scrie contactmusic.com.

Faimosul actor are o fetiţă de 10 luni, pe Mabel, cu soţia sa Emma Heming, şi spune că atunci când vine vorba de schimbat scutecul, el este cel mai rapid din casă.
El a declarat, potrivit sursei citate: „Deţin recordul la schimbat scutece – pot face asta în mai puţin de cinci secunde.”

Bruce Willis în vârstă de 57 de ani – care mai are trei fete cu fosta lui soţie, Demi Moore, pe Rumer,24, Scout, 21, şi pe Tallulah, 19, – a mai spus că, faptul că a devenit tată, din nou, la vârsta aceasta, este o experienţă minunată, pentru că, acum că are deja o carieră de succes în spate, poate să-i dedice mai mult timp fetiţei sale.
Într-un interviu acrodat ziarului USA Today, el a declarat: „Acum, prioritatea mea este să o fac pe Mabel să râdă în fiecare zi. Cum pot. Şi cu cât mă strâmb mai tare la ea, cu atât râde mai mult… Asta este tot ceea ce vreau să fac. Să petrec timpul cu copiii mei este cel mai frumos lucru.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava