Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuţi a început pregătirea de iarnă la începutul acestei săptămâni. La reunire au fost prezenți 22 de jucători, inclusiv Ionuț Puianu și Iulian Ionesi, care se află în recuperare după operațiile suferite. Singura noutate o reprezintă revenirea fundașului Mugur Florescu, care în ultimul an și jumătate a evoluat la Aerostar Bacău.

Gruparea rădăuțeană se va pregăti în localitate până pe data de 4 februarie, interval de timp în care va susține două meciuri amicale, cu Zimbru Siret, sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 11.00, pe teren propriu, și vineri 31 ianuarie, de la ora 12.00, cu echipa de juniori a LPS Suceava, în deplasare. Timp de 9 zile, începând cu 4 februarie, Bucovina va efectua un stagiu de pregătire centralizată, la Sucevița.

După revenirea din cantonament, rădăuțenii au în program disputarea altor cinci jocuri test. Deja au fost perfectate duelurile cu Aerostar Bacău (25 februarie) și FC II Botoșani (28 februarie), conducerea clubului fiind în căutare de adversari pentru datele de 14, 18 și 22 februarie.

Bucovina Rădăuți va începe returul Ligii a III-a pe 7 martie, pe stadionul Municipal, împotriva formației Hușana Huși.

Următorii fotbaliști au fost prezenți la primul antrenament susținut de Bucovina Rădăuți în acest an: Ionuț Puianu, Dănuț Zvoronciuc, Cristian Butnariu – portari; Andrei Alecsandru, Vasile Vitu, Florin Antonesei, Vasilică Mihăeș, Abel Coajă, Mugur Florescu, Iosif Netbai, Robert Ciobanu, Radu Ungurianu, Ionel Stoian, Daniel Păiuș, Vasile Dănilă, Cosmin Coroamă, Ionuț Plămadă, Andrei Sahlean, Daniel Bejenar,Liviu Busuioc, Cosmin Țapu și Iulian Ionesi – jucători de câmp.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava