Concert pascal
MOPAN Suceava

Anunțată inițial pe 21 ianuarie, revenirea echipei Bucovina Rădăuți va avea loc pe 23. După o săptămână dedicată reacomodării la efort, interval de timp în care se va efectua și vizita medicală, rădăuțenii vor pleca într-un stagiu de pregătire centralizată sub comanda antrenorilor Dorin Goian și Daniel Bălan.

„Cantonamentul va dura 10 zile. Încă nu știm exact unde va avea loc, având de ales între Sucevița și Câmpulung Moldovenesc”, a declarat antrenorul-jucător Daniel Bălan.

Pe data de 8 februarie, în ziua revenirii din stagiul de pregătire montan, Bucovina va disputa un prim joc test, la Suceava, pe terenul sintetic din cartierul George Enescu, împotriva juniorilor de la Liceul cu Program Sportiv. În continuare programul de meciuri amicale din intersezon mai cuprinde dueluri cu Aerostar Bacău, pe 13 februarie, Ceahlăul Piatra Neamț, pe 16 februarie, revanșa cu Ceahlăul sau Șomuz Fălticeni, pe 20 februarie, FC 2 Botoșani, pe 23 februarie, și probabil FC Botoșani, pe 27 februarie.

„Returul Ligii a III-a va debuta pe 2 martie, însă noi suntem programați să stăm în prima rundă a sezonului de primăvară. În aceste condiții, dorim să perfectăm pentru acea dată o partidă de verificare cu o echipă din Liga a IV-a suceveană”, a precizat Daniel Bălan.

În privința lotului de jucători, tehnicianul în vârstă de 39 de ani a dezvăluit că nu vor exista mutări spectaculoase.
„Avem un nucleu deja format, din fotbaliști care au demonstrat că merită să evolueze la Rădăuți. Au fost tatonări cu diverse cluburi din primele două eșaloane în privința jucătorilor Stejărel Vișinar, Andrei Cerlincă și Ionuț Puianu, însă sunt șanse mari ca cei trei să rămână până la vară la Bucovina.  Referitor la capitolul veniri, la reunirea lotului va fi prezent și Daniel Păiuș, fostul junior crescut de Academia lui Gheorghe Hagi, care în ultima vreme a evoluat în Liga a IV-a”, a încheiat Daniel Bălan.

Pe 9 martie, în primul meci oficial din acest an, Bucovina Rădăuți va întâlni pe teren propriu gruparea KSE Târgu Secuiesc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava