Comenzi MOPAN Suceava

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Echipe Mobile – Direcția Regională Vamală București ca urmare a unei acțiuni de control în trafic efectuată la Punctul de Trecere Frontieră Giurgiu Autostradă, au oprit și controlat două autocare care circulau pe relația Turcia – România și pe relația Turcia – Ucraina.

La controlul vamal asupra călătorilor și al bunurilor aflate în aceste autocare, au fost descoperite şi reţinute în vederea confiscării 9.150 articole de îmbrăcăminte, 1.393 flacoane de parfum, 60 buc. diverse accesorii auto, 405 kg vopseluri, 1.600 țigarete, în valoare totală estimată de aproximativ 78.000 euro, precum și suma de 10.000.000 grivne ucrainene nedeclarate.

Bunurile în cauză, fără documente de proveniență, dintre care o parte susceptibile de a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală și diferite mărci de țigarete, nedeclarate la intrarea în spațiul comunitar fiind destinate posibil comercializării ilicite.

Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 16.000 lei și întrucât există suspiciuni că sunt întrunite elementele constitutive ale unei infracțiuni, cazul a fost predat organelor de cercetare penală competente.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava