• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sunt mulţi cei care așteaptă cu nerăbdare un concert Butterflies in My Stomach (BiMS) şi le spunem că acest lucru bun se va întâmpla vineri, 26 aprilie la ora 21:00.

Lucrurile bune vin dacă le-aștepți la Talcioc Cultural, cum ar spune BiMS „special vibes for special people”.

BiMS își vor deschide aripile muzicale pentru a prezenta publicului atât piesele cunoscute (Tricoul, Million Dollar Baby, Another You, Lucrurile bune) cât și piesele noi, a căror amprentă e la fel de specială și elegantă ca toată muzica “fluturilor din stomac”.

Cei 5 artiști care vă ajută să auziți cum cântă fluturii – Catrinel, Bujor, Meghi, Laurentze și John – promit că va fi o noapte specială! E îndeajuns să vă deschideți sufletul, să zâmbiți și să dansați alaturi de ei și toată oboseala va dispărea datorită magiei pe care muzica BiMS o crează în sufletul celor care știu să vibreze….

„La sfârşitul lunii august 2006, BiMS a fost selectată printre cele mai bune trei trupe noi din lume, la secţiunea Electronic, în urma unui concurs iniţiat de casa de discuri Sony şi prestigioasa publicaţie Billboard.”(extras din prezentarea BiMS)

http://www.youtube.com/watch?v=mOzi34YZhw0

http://www.youtube.com/watch?v=1FUnPR0CMAs

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava